سردچال، برترین سایت مرجع صنایع و زنجیره تأمین برای معرفی کسب و کار و کالای شما
فرآهم سازی بستری مناسب، ایده آل و کارآمد جهت معرفی و ثبت کسب و کار و مشاغل و تبلیغات مؤثر و پربازدید توسط صاحبین صنایع، معرفی و ارائه اطلاعات کسب و کارها توسط کاربران، ثبت پست ، مقاله و در نهایت راه اندازی شبکه اجتماعی صنایع از اهداف سردچال می باشد.
آخرین کسب و کارها
محمدرضا یارایی
تولیدی و پخش پوشاک کار روهام
مهدی نصر - گروه فنی مهندسی دانش تدبیر برنا
کارینو فلوک
شرکت تهویه گستر ویسمن
کالا برودت
شرکت مدیران تحلیلگر سپاهان
محمد رضایی
ورنا الکترونیک
Rotobanpladt راتوبان پلاست
آخرین پست ها
معرفی موبایل اپلیکیشن مدیریت وظایف
چه برای مدیریت کارهای روزانه و چه برای تهیه یک لیست خرید شما قطعاً به یک اپلیکیشن مدیریت و برنامهریزی در گوشی خود نیاز دارید. بعضی افراد ممکن است... ...
بسته بندی سبزیجات
در بسته بندی سبزیجات، انواع مختلفی از روشها وجود دارد که انتخاب بهترین آن ها بسته به نوع محصول تولیدی است. با توجه به حساسیت بالای بافت سبزیجات و صیفی جات، لازم است که روشی مناسب برای بسته بندی ا ...
انواع بسته بندی میوه خشک
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که میوههای خشکی که ما روزانه مصرف میکنیم، چگونه به شکلی زیبا و تازه برای ما تهیه میشوند؟ بسته بندی میوههای خشک یکی از جنبه های حیاتی در صنعت غذایی است که علاوه ...
بسته بندی آجیل و خشکبار
حفظ کیفیت و سلامت خشکبار موضوعی حائز اهمیت می باشد و از این رو بسته بندی خشکبار، به عنوان یکی از عوامل مهم در نگهداری آجیل و خشکبار می باشد... ...
نگهداری آجیل و خشکبار
نگهداری آجیل و خشکبار در سردخانه و منزل یکی از مهم ترین اقداماتی است که میتوانید برای حفظ تازگی، طعم و کیفیت آنها انجام دهید. آجیل و خشکبار، به عنوان یکی از مهمترین و پرمصرف ترین مواد غذایی ، نیازم ...
تعرفه نگهداری کالا در سردخانه در سال 1402
تعرفه نگهداری کالا سردخانه ها یکی از فاکتورهای ضروری می باشد که تولید کننده گان و کشاورزان، به دنبال دانستن این نرخ می باشند... ...
نوآوری و تکنیک های جدید برای کنترل دمای سردخانه
افزایش دید به عملیات سردخانه ها هزینه ها را کاهش می دهد و به مشتریان اطمینان می دهد که در آینده محصولات آنها با خیال راحت در "انبار سردخانه هوشمند" قرن 21 ذخیره می شوند... ...
اصول نگهداری کالا در سردخانه های بالای صفر
میوه و سبزیجات پس از برداشت از مزارع می بایستی در سردخانه مواد غذایی نگهداری شوند در غیر این صورت فاسد و غیر قابل استفاده می شودند. از دوران دیرباز تا کنون اهداف مختلفی برای نگهداری میوه و سبزیجات وج ...